Διαδικτυακό μάθημα, εγκεκριμένο από επαγγελματίες του κλάδου ​

Δημιουργία Αγγελιών με τη βοήθεια ΑΙ
(Τεχνητής Νοημοσύνης)

Παρακολούθησε το βίντεο Teaser για να μάθεις περισσότερα για το μάθημα "Δημιουργία Αγγελιών με τη βοήθεια ΑΙ" και μάθε πως χρησιμοποιούμε την τεχνητή νοημοσύνη για να γράψουμε την τέλεια αγγελία προϊόντος στην Amazon (και όχι μόνο), δωρεάν από έναν επαγγελματία πωλητή σε λιγότερο από 20 λεπτά.

Αναπαραγωγή Βίντεο

Απόκτησε Πρόσβαση στο ΔΩΡΕΑΝ Μάθημα & Απογείωσε τις
Αγγελίες σου!

Στοιχεία χρέωσης

Η παραγγελία σας

Τα προσωπικά σας δεδομένα θα χρησιμοποιηθούν ΜΟΝΟ για τη διεκπεραίωση της παραγγελίας σας, την άρτια εμπειρία σας στον ιστότοπο και για ό,τι ακόμα περιγράφεται στην πολιτική απορρήτου.

5/5

Καταπληκτικό Μάθημα

Με βοήθησε να καταλάβω πως να χρησιμοποιήσω την τεχνητή νοημοσύνη ώστε να γράψω καταπληκτικές αγγελίες για την Amazon.

Δημήτρης Κ.

Δες τι περιλαμβάνει αυτό το Δωρεάν Μάθημα

Πως χρησιμοποιούμε τις αξιολογήσεις των ανταγωνιστών μας και την τεχνητή νοημοσύνη για να γράψουμε εκπληκτικές αγγελίες στην Amazon. Ο τρόπος αυτός είναι με δωρεάν εργαλεία που θα βρεις online.

Helium10 Chrome extension

Το πρώτο δωρεαν εργαλείο που θα χρησιμοποιήσεις είναι το Helium10 Chrome extension και θα βρεις το link για να το κατεβάσεις στην επόμενη σελίδα.

Chat GPT

Το δεύτερο δωρεαν εργαλείο που θα χρησιμοποιήσεις είναι το Chat GPT (τεχνητή νοημοσύνη) και θα βρεις το link για να κάνεις εγγραφεί στην επόμενη σελίδα.

Prompt Script

Το τρίτο δωρεαν εργαλείο που θα χρησιμοποιήσεις είναι το Prompt Script που έχω δημιουργήσει και θα βρεις το link για να το κατεβάσεις στην επόμενη σελίδα.

Μάθε από έναν επαγγελματία πωλητή με πάνω από 10 χρόνια εμπειρίας στον κλάδο

Εδώ μαθαίνεις από ανθρώπους, που αυτό που διδάσκουν το κάνουν πράξη κάθε μέρα και μπορούν να σε οδηγήσουν στην δημιουργία της δική σου online επιχείρησης – είτε ξεκινάς από το μηδέν, είτε θέλεις να αυξήσεις τις πωλήσεις σου προσφέροντας τα προϊόντα σου στο μεγαλύτερο mall του κόσμου!

Γεώργιος Κυπραίος

- Σύμβουλος Amazon
Από το 2009 ο Γιώργος Κυπραίος ασχολείται με το ηλεκτρονικό εμπόριο και την online επιχειρηματικότητα. Από το 2019 ξεκίνησε να πουλάει επαγγελματικά στην Amazon. Δημιούργησε δικά του Brand και ξεπέρασε τις τεχνικές δυσκολίες που συναντούν έλληνες επαγγελματίες όταν θέλουν να εξάγουν τα προϊόντα τους στο εξωτερικό. Παράλληλα με την ανάπτυξη και εξέλιξη των δικών του Brand βοηθάει επιχειρήσεις και επαγγελματίες να πουλήσουν τα προϊόντα τους στην Amazon.

Ακολούθησε τον στα social

Γίνε ένας από τους πρώτους που θα λάβουν αυτό το μάθημα δωρεάν!