Amazon FBA Mastery

Πως Ξεκινάς από το Μηδέν ένα Online Business στην Amazon!

Μάθε όχι απλά να πουλάς online, αλλά να δημιουργήσεις σταθερό εισόδημα με online πωλήσεις μέσω του δικού σου Brand!!!

Αναπαραγωγή Βίντεο

Τι θα μάθεις:

Άνοιγμα λογαριασμού

Πως ανοίγουμε λογαριασμό στην Amazon με όλα τα έγγραφα έτοιμα από την αρχή.

Φορολογικά και Λογιστικά

Ότι πρέπει να γνωρίζεις για να ξεκινήσεις μία επιχείρηση στην Ελλάδα.

Αναζήτηση Προϊόντων

Πώς κάνουμε αναζήτηση προϊόντων με μεγάλη ζήτηση και χαμηλό ανταγωνισμό.

Δημιουργία Προϊόντων

Πώς δημιουργούμε εξαιρετικά προϊόντα Private Label και την σωστή τιμολόγηση.

Δημιουργία Αγγελιών

Πώς δημιουργούμε εξαιρετικές αγγελίες που μετατρέπουν.

Ανάπτυξη & Αυτοματισμός

Πως αυξάνουμε τις πωλήσεις μας και αυτόματοπιούμε την επιχείρηση.

35+ Μαθήματα (video)

Περισσότερα από 35 μαθήματα με ποιοτικό περιεχόμενο, τα οποία θα σε καθοδηγήσουν βήμα βήμα προς την δημιουργία της δικής σου online επιχείρησης με κεντρικό πυλώνα την Amazon αλλά όχι μόνο... Αυτά που θα μάθεις βρίσκουν εφαρμογή και σε όλα τα Marketplace ακόμα και σε δικό σου eShop!

Online Community

Απόκτησε πρόσβαση στην κλειστή ομάδα μας στο Facebook και όπου θα μπορείς να μιλήσεις με ανθρώπους που έχουν τα ίδια όνειρα, τους ίδιους στόχους και τους ίδιους προβληματισμούς με εσένα.

Αληθινά Aποτελέσματα

Αυτή η σειρά μαθημάτων έχει αληθινά αποτελέσματα σε ανθρώπους που ξεκίνησαν από το μηδέν στο ηλεκτρονικό εμπόριο και σήμερα κάνουν πωλήσεις με επιτυχία στην μεγαλύτερη πλατφόρμα ηλεκτρονικών αγορών του κόσμου που λέγεται Amazon.

Ο εκπαιδευτής σου

Γεια σου και καλώς όρισες,

Είμαι ο Γιώργος Κυπραίος, ιδρυτής της SELLSPHERE, μία εταιρία που από το 2020 παρέχει υπηρεσίες ηλεκτρονικού εμπορίου γύρω από την Amazon. 

Ασχολούμαι από το 2009 με το ηλεκτρονικό εμπόριο και έχω δοκιμάσει διάφορα μοντέλα online πωλήσεων όπως dropshipping, shopify store η πωλήσεις μέσω social media, αλλά όλα άλλαξαν για εμένα όταν έφτιαξα το πρώτο μου Brand στην Amazon!!!

Δεν ήταν καθόλου εύκολο στην αρχή και χρειάστηκε πολύς χρόνος και κόπος αλλά με την σώστη καθοδήγηση από Αμερικανούς Amazon Expert, έφτιαξα τα προϊόντα μου, τα έστειλα στις αποθήκες της Amazon, έφτιαξα καλές αγγελίες και μέσω της Amazon μπόρεσα να προβληθώ σε δεκάδες εκατομμύρια πελάτες. Έτσι κατάφερα να κάνω σταθερές πωλήσεις και να έχω ένα σταθερό εισόδημα μέσω του δικού μου Brand.

Πλέον έχω αποκτήσει μεγάλη εμπειρία γύρω από το Online Business και εξειδικευμένα την Amazon ώστε να μπορώ να πω ότι είναι το καλύτερο και το πιο αποδοτικό μοντέλο επιχειρήσεις που υπάρχει αυτή τη στιγμή.

-Δεν χρειάζεται μεγάλα κεφάλαια για να ξεκινήσεις
-Μπορείς να δουλέψεις από το σπίτι σου ή οπουδήποτε έχεις πρόσβαση στο internet.
-Δεν χρειάζεσαι αποθήκες για τα προϊόντα σου.
-Δεν σε απασχολεί πως θα στείλεις τις παραγγελίες στους πελάτες σου.
-Δεν σε απασχολούν οι επιστροφές προϊόντων.
-Αφού όλα αυτά τα αναλαμβάνει η Amazon για σένα και την πληρώνεις για αυτό – αφού κάνεις εσύ πωλήσεις.

Επένδυσε στον εαυτό σου και σε αυτό το Course και σου εγγυώμαι ότι όχι μόνο θα πουλήσεις τα προϊόντα σου στην Amazon, αλλά θα χτίσεις κάτι αξιόλογο για το μέλλον!

Αξιολογήσεις

Ευάγγελος Β.
Γεια σας, θα σας πω λίγα λόγια για μένα, εδώ και καιρό [2-3 χρόνια μπορώ να πω] προσπαθώ και παλεύω να βγάλω στο εξωτερικό μέσω Amazon κάποια προϊόντα μου, λοιπόν, έχει λίγο καιρό που είμαι έτοιμος να στείλω τα πρώτα μου προϊόντα, επιτέλους... Όλα ξεκίνησαν πριν καμιά 4-5 μήνες γνωρίζοντας τον Γιώργο Κυπραίο. Καλά ε είναι σε άλλο LEVEL. Έχει τον τρόπο του [εγώ λέω πως είναι χαρισματικός] ξεκλείδωσα τις δυσκολίες που είχα με την βοήθεια του και τώρα ετοιμάζω τα προϊόντα της εταιρείας για αποστολή... Ευχαριστώ Georgios Kypraios!
Πέτρος Ζ.

FAQs

Γιατί να συμμετάσχω;

Το Amazon FBA Mastery Course, δεν είναι απλά ένα μάθημα για το πως πουλάς στην Amazon. Είναι μία σειρά μαθημάτων η οποία εξηγεί βήμα βήμα πως θα ανοίξεις την δική σου επιτυχημένη επιχείρηση με την μικρότερη επένδυση που είναι δυνατόν και με στρατηγικές που σου εξασφαλίζουν πωλήσεις! Μαθαίνεις από ανθρώπους που όχι μόνο έχουν τα δικά τους Brand και πουλάνε στην Amazon αλλά διαχειρίζονται Brand μεγάλων εταιρειών καθημερινά.

Πότε μπορώ να ξεκινήσω το μάθημα;

Αμέσως μετά την αγορά αυτού του μαθήματος μπορείς να ξεκινήσεις!

Αγορά Μαθήματος

Σύνοψη της σειράς εμφάνισης
497,00 €
Προϊόν Υποσύνολο
Amazon FBA Mastery  × 1 497,00 
Υποσύνολο 497,00 
Σύνολο 497,00  (περιλαμβάνει 79,35  ΦΠΑ)

Πληροφορίες πελατών

Στοιχεία χρέωσης

Η παραγγελία σας

Προϊόν Υποσύνολο
Amazon FBA Mastery  × 1 497,00 
Υποσύνολο 497,00 
Σύνολο 497,00  (περιλαμβάνει 79,35  ΦΠΑ)

Πληρωμή

  • Πληρωμή με Κάρτα μέσω Stripe.

Τα προσωπικά σας δεδομένα θα χρησιμοποιηθούν ΜΟΝΟ για τη διεκπεραίωση της παραγγελίας σας, την άρτια εμπειρία σας στον ιστότοπο και για ό,τι ακόμα περιγράφεται στην πολιτική απορρήτου.