Σύνοψη της σειράς εμφάνισης
497,00 €
Προϊόν Υποσύνολο
Amazon FBA Mastery  × 1 497,00 
Υποσύνολο 497,00 
Σύνολο 497,00  (περιλαμβάνει 79,35  ΦΠΑ)

Πληροφορίες πελατών

Στοιχεία χρέωσης

Επιπλέον πληροφορίες

Η παραγγελία σας

Προϊόν Υποσύνολο
Amazon FBA Mastery  × 1 497,00 
Υποσύνολο 497,00 
Σύνολο 497,00  (περιλαμβάνει 79,35  ΦΠΑ)

Πληρωμή

Τα προσωπικά σας δεδομένα θα χρησιμοποιηθούν ΜΟΝΟ για τη διεκπεραίωση της παραγγελίας σας, την άρτια εμπειρία σας στον ιστότοπο και για ό,τι ακόμα περιγράφεται στην πολιτική απορρήτου.

Τι περιλαμβάνει αυτό το Μάθημα

Το Amazon FBA Mastery Course, δεν είναι απλά ένα μάθημα για το πως πουλάς στην Amazon.

Είναι μία σειρά μαθημάτων η οποία εξηγεί βήμα βήμα πως θα ανοίξεις την δική σου επιτυχημένη επιχείρηση με την μικρότερη επένδυση που είναι δυνατόν και με στρατηγικές που σου εξασφαλίζουν πωλήσεις!

Μαθαίνεις από ανθρώπους που όχι μόνο έχουν τα δικά τους Brand και πουλάνε στην Amazon αλλά διαχειρίζονται Brand μεγάλων εταιρειών καθημερινά.

Aξιολογήσεις

Ευάγγελος Β.
Καλησπέρα κι από εμένα, θα σας πω λίγα λόγια για μένα, εδώ και καιρό [2-3 χρόνια μπορώ να πω] προσπαθώ και παλεύω να βγάλω στο εξωτερικό μέσω Amazon κάποια προϊόντα μου, λοιπόν, έχει λίγο καιρό που είμαι έτοιμος να στείλω τα πρώτα μου προϊόντα, επιτέλους... Όλα ξεκίνησαν πριν καμιά 4-5 μήνες γνωρίζοντας τον Γιώργο Κυπραίο. Καλά ε είναι σε άλλο LEVEL. Έχει τον τρόπο του [εγώ λέω πως είναι χαρισματικός] ξεκλείδωσα τις δυσκολίες που είχα με την βοήθεια του και τώρα ετοιμάζω τα προϊόντα της εταιρείας για αποστολή... Ευχαριστώ Georgios Kypraios!
Πέτρος Ζ.

© 2023 NewBusinessAcademy. All rights reserved.